Bruiloften

Drive-in show bruiloft: voor een knallende en onvergetelijke dag

Ga je binnenkort trouwen of is het bijna tijd voor een huwelijksjubileum? Maak je dag dan extra onvergetelijk door bij ons een drive-in show te boeken. We vertellen je alles over wat een drive-in show precies is en wat de voordelen zijn van een drive-in show op je bruiloft.


Wat is een drive-in show?

Met een drive-in show heb jij op je bruiloft of jubileum gegarandeerd een knalfeest. Bij een feest hoort fantastische muziek. Je zou ervoor kunnen kiezen om zelf een afspeellijst op te zetten, maar het is veel slimmer om dit uit te besteden aan een professionele DJ. Zo weet je zeker dat de muziek goed is én ben je niet de hele avond bezig met regelen. Wij adviseren daarom altijd om dit uit te besteden. Op veel locaties is geen apparatuur aanwezig waarmee de DJ zijn werk kan uitvoeren. Denk aan een DJ meubel, een geluidsinstallatie en bijbehorende licht- en lasershow. Als je een drive-in show boekt, dan is dit allemaal geregeld. De DJ neemt zijn eigen apparatuur mee, waardoor je hier geen omkijken meer naar hebt. 

 

Bruiloft: DJ of complete drive-in show huren?

Ons advies is dus om altijd een drive-in show te boeken, tenzij je zeker weet dat de benodigde apparatuur aanwezig is op de locatie. Al vinden veel DJ’s het fijn om te werken met eigen apparatuur waarmee ze de feestlocatie kunnen omtoveren tot discotheek. 

Bruiloftfeest dj boeken

Heb je je droomlocatie gevonden maar is er geen apparatuur aanwezig? Dan hoef je nu niet meer te twijfelen. Een drive-in show is de oplossing!

 

De voordelen van een drive-in show op een bruiloft

  • Het grootste voordeel van een drive-in show huren is dat het complete entertainment verzorgd is;
  • De muziek en verlichting zijn professioneel en helemaal naar jouw wensen ingericht; 
  • Alle muziekstijlen zijn mogelijk, dus we kunnen een volledig persoonlijke lijst voor je samenstellen;
  • Een professionele DJ speelt goed in op het publiek, dus je hoeft je geen zorgen te maken dat de gasten zich niet vermaken;
  • Omdat er geen pauzes zijn, ben je de hele avond verzekerd van geweldige muziek.


Wat kost een drive-in show op je bruiloft?

De prijs voor een drive-in show op locatie is maatwerk. Dit is helemaal afhankelijk van de locatie, hoeveel uur je de show wilt boeken, welke apparatuur we meenemen en wat je precieze wensen zijn. Benieuwd naar wat het voor jou kost? Neem dan contact met ons op zodat we je wensen kunnen bespreken.


Professionele drive-in show bruiloft huren

Elk feest is net als ieder mens anders en zo benaderen we onze feesten ook. We garanderen een unieke show, helemaal afgestemd op jouw wensen. Niks is voor ons te gek, dus schroom niet om jouw verzoek aan te kaarten. We nemen een hoop geregel uit handen, zodat jij je alleen maar druk hoeft te maken om genieten van jouw onvergetelijke en knallende dag.

Wil jij ons boeken voor je bruiloft? Neem dan via hier contact met ons op!